۸۸۹۱٧٤٤۹
سبد خرید
ورود اعضا
 
صفحه اصلی
روانشناسی و علوم تربیتی
ارشد
دکتری
کارگاه های ویژه
راه های موفقیت در کنکور
کتابخانه الکترونیک
دانشگاه ها
اخبار دپارتمان در تلگرام دنبال کنید

مهلت یک ساله شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشگاه آزاد

  94/09/26

شورای عالی انقلاب فرهنگی یک سال به دانشگاه آزاد مهلت داده است  تا مشکل کدرشته های بدون مجوز خود را برطرف کند .

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهادی امروز در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان دانشکده های علوم ارتباطات و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی مبنی بر آخرین وضعیت رشته های بدون مجوز دانشگاه آزاد گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی یک سال به دانشگاه آزاد مهلت داده است تا مشکل رشته های بدون مجوز خود را برطرف کند.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد به تدریج رشته محل های خود را به وزارت علوم ارائه می کند و این رشته محل ها در کمیته 5 نفره بررسی و در نهایت در شورای گسترش وزارت علوم تصویب می شود.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: رشته هایی که شرایط لازم را داشتند، مجوز می گیرند و رشته هایی که نیاز به تکمیل داشته باشند باید مراحل تکمیل را طی کرده و پس از آن مجوز لازم را کسب کند.

فرهادی در خصوص رشته محل های دانشگاه آزاد و دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته ها تاکید کرد: بالاخره تکلیف مشخص می شود.

اطلاعات تماس

88901622 -021 ، 88917446 -021

infoebneyamin@yahoo.com

خیابان ولیعصر - بالاتر از بهشتی نرسیده به پارک ساعی - کوچه دل افروز (وزرا) - پلاک 4

88917449 -021

گالری تصاویر
© کلیه ی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد ابن یمین می باشد